Rendier

Dit rendier werd in 2022 geboren. Elk jaar mag ik voor de Stichting Academie voor Mindful Teaching (AMT) van Eline Snel de kersttekening verzorgen. Deze keer wilde Eline graag een rendier die de kikker een kusje geeft. En zo kwam dit rendier mijn tekenwereld binnen gewandeld.

Eline is auteur van o.a. Stilzitten als een Kikker, een boek over mindfulness voor kinderen en hun ouders waarvan wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren van zijn verkocht. Daarnaast ontwikkelde zij ook de mindfulness Methode Eline Snel waar de kikker ook een rol in speelt. Een kersttekening voor de AMT zonder kikker kan natuurlijk niet.

Hieronder zie je mijn rendier samen met de kikker van de AMT. Plus de kersttekening voor Eline van 2021 waarin Superjongen met zijn kikker de beste wensen de wereld instuurt.

Kersttekening 2022 Stichting Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel Kersttekening 2021 Stichting Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel

Wil jij het rendier ook kersttekening of kerstkaart? Of een andere gepersonaliseerde tekening? Ik werk ook in opdracht. Neem contact met op zodat we jouw wensen en mijn mogelijkheden op elkaar kunnen afstemmen.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

februari 4, 2023

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *