Jouw eigen tekening

Wil jij ook je eigen InK? Dat kan. In een persoonlijk gesprek stem ik graag jouw wensen en mijn tekenkunsten op elkaar af. Als ik voor jou een eigen InK mag maken, stuur je mij 5 tot 10 verschillende goede foto’s van wie of wat jij getekend wilt zien. Daarna ga ik voor je aan slag.

Ik kan een lijnentekening voor je maken en/of ook een ingekleurde variant. Je krijgt jouw InK in print op A4 of A3 formaat en als je wilt ook digitaal.

Heb je andere wensen? Bijvoorbeeld een trouwkaart, een team- of familietekening, geboortekaartje of rouwkaart? Dan kijken we samen wat mogelijk is.

Meer weten? Neem contact met me op via ingrid@inkatwork.nl

Ontmoet Freddie de Camper

Freddie de Camper en zijn medereizigers mocht ik afgelopen zomer tekenen. Ik ben benieuwd welke avonturen ze samen gaan beleven. Ik vond het in ieder geval superleuk om ze te tekenen!

Freddie de Camper